post

Всеки билет за метрото или зареждане на електронна карта с  10 пътувания, които са купени с карта Visa от терминалите за самообслужване на определени станции в софийското метрото, дават възможност за участие в седмична томбола. Кампанията на Visa, която стартира на 21 ноември 2016 г., продължава до 19 февруари 2017 г.

Картодържателите на Visa, които в рамките на промоционален ден закупят билет за еднократно пътуване (на стойност 1,60 лева) или заредят електронна карта за 10 пътувания (на стойност 12 лева) на POS терминали за самообслужване, инсталирани на някои от основните метростанции, сред които напр. Бизнес парк София, Летище София и Сердика, автоматично се включват за участие в игра за дневна награда за съответния ден и може да спечелят осмо поколение електронен четец Amazon Kindle 6 Glare. Разплащането трябва да се извърши с валидна Visa карта, издадена преди началото на промоционалния период.

В последните години Visa пренесе в обществения транспорт на редица европейски градове и  безконтактните разплащания, които правят ежедневието на хората по-удобно и сигурно. Всяка безконтактна карта Visa съдържа силно защитен чип, който изпълнява широка гама от функции, за да поддържа сигурността на картата и да си взаимодейства с безконтактните POS терминали по сигурен и защитен начин.

С навлизането на безконтактната технология във все по-широк кръг от търговски модели, нараства и желанието на потребителите да плащат по този начин навсякъде, където се намират. В момента повече от 240 банки в Европа издават безконтактни карти на своите клиенти. Visa работи усилено до 2020 г. всички Visa картодържатели да имат достъп до устройство за безконтактно разплащане, а всички терминали Visa в точката на продажба да приемат безконтактни плащания.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *