post

Vivo пусна своите X60 и X60 Pro в Китай в края на 2020 година. При стартирането им, компанията рекламира и още един модел Pro+, който ще се захранва от Snapdragon 888.

Наскоро устройството беше забелязано в списъка за сертифициране на мрежата 3С, а информацията предполага, че ще предлага 5G поддръжка и 55W Super Flash бързо зареждане. Сега Vivo пусна официален постер, за да покаже дизайна на задната му част и основните характеристики.

Vivo X60 Pro+ ще пристигне с двойни основни камери, като според слуховете, настройката ще включва основна камера на Samsung GN1 50 мегапиксела с бленда f/1.6 плюс 48 мегапикселов ултраширок сензор с микро-карданна стабилизация от второ поколение. Камерите могат да бъдат придружени от 5х перископен обектив и портретен сензор.

Както вече стана ясно, Vivo X60 Pro+ ще се захранва от чипсет Snapdragon 888 и се твърди, че ще предложи дисплей с честота на опресянване от 120 Hz, върху който камерата ще е разположена в отвор. Смартфонът ще има сертифицирана от ZEISS оптична леща. Според изтичане, това означава покритие Т на ZEISS. Очаква се още, устройството да поддържа 55W бързо зареждане, но не е ясен капацитетът на батерията. Може да има 8 GB оперативна и 128/256 GB вградена памет.

Премиерата на Vivo X60 Pro+ все още предстои, но устройството вече е видимо в официалния сайт на компанията за Китай.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *