post

Lenovo организира официално представяне у нас на най-новия си смартфон Motorola moto z3 play, което се проведе в столичния магазин за техника Технополис Младост. В събитието се включиха представители на медиите, блогъри и експерти, сред които и журналист от Pixelmedia.bg. Припомняме, че моделът се предлага у нас от няколко дни.

Иновативният смартфон се отличава с почти безрамков дисплей и елегантен дизайн, който обаче, както обеща компанията, е съвместим с всички налични модули moto mods на пазара. Устройството се предлага с включена в комплекта батерия moto power pack, която дава до 40 часа заряд в комбинация с вградената на телефона.

Сред отличителните белези на устройството попадат още разположеният встрани четец за пръстови отпечатъци, бързината и удобството на навигационната лента, синемаграфите – креативна функция на камерата и много други.

Най-голямото му предимство обаче безспорно е вградената от Motorola модулна технология, която може да трансформира moto z3 play в уникално мобилно устройство, предназначено за музика и забавление, да му добави допълнителна енергия и какво ли още не.

Убедете се сами в следващото видео:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *