post

Започва набиране на PC геймъри, които да се включат в отворените мултиплейър бета тестове на Medal of Honor, стартиращи на 4 октомври.

Отворената бета ще даде възможност на играчите да изпробват мултиплейър режима на Medal of Honor преди появата на пълната игра на 12 октомври.

За ограничено време PC геймърите от целия свят са поканени да тестват две различни карти и два напрегнати мултиплейър екшън режима. Отворената бета ще бъде прекратена на 7 октомври.

PC играчите могат да влязат в отворената мултиплейър бета през сайтаwww.medalofhonor.com/pcopenbeta.

Разработен от шведското студио DICE, мултиплейър режимът на Medal of Honor доставя първокласен екшън шуутър от първо лице и сървърна поддръжка с всички автентични настройки, оръжия и реалистичен екшън, присъстващи в сингъл плейър играта.

Отворената мултиплейър бета на Medal of Honor включва две нови карти, вдъхновени от реално съществуващи локации – базата „Кунар” и планините Шахикот.

Базата „Кунар” се играе в мултиплейър режима Sector Control, в който две страни се борят за установяване на контрол върху тактически сектори по картата.

Планините Шахикот са достъпни в тактическия, базиран върху цели режим Combat Mission, в който играчите се сражават в серия от мисии, за да победят вражеския отбор.

Двата режима хвърлят два тима от по 12 играчи (общо 24 души) един срещу друг с реалистично разрушение, тактически екшън и персонализация на оръжията, която генерира стотици комбинации.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *