post

Както жените, така и мъжете обичат хубавите подаръци и си имат своите любими вещи, с които прекарват свободното си време. Сред забавленията, на които мъжете най-често посвещават свободното си време, са срещи с приятели, занимания с любимото им хоби, гледане на филми или като играят например компютърни игри.

Затова и ако се чудите как да зарадвате един мъж, имайте предвид, че телефони, таблети и всякакви технологични джаджи често са сред най-предпочитаните от тях предмети, които можем да изберем за подарък и със сигурност ще ги зарадват, ако им ги поднесем.

Разбира се, не винаги можем да си позволим скъп подарък като нов модел смартфон. Една алтернатива, която може да предизвика приятна изнената, са нестандартните и забавни подаръци на сайта dreboliiki.com. В него има цяла рубрика, която предлага оригинални идеи за подаръци за мъже.

От сайта можете да закупите например безжична bluetooth тонколонка за телефон във формата на stormtrooper шлем, джойстик за телефон и таблет, USB хъб с четири порта, както и много други технологични джаджи за модерни хора. Комплектът 3D очила за телефон ще предостави на притежателя си различни виртуални изживявания, без дори той да мръдне от своя дом. А най-малката цветна камера в света ще му даде възможност да прави записи на снимки или видео с натискането на един единствен бутон.

Ако вашият мъж не е технологично ориентиран, тогава можете да го изненадате с нестандартни идеи като: халба за бира във формата на дъмбел, нож за рязане на пица „мотор“ или шапка с вентилатор и соларен панел. Ако мъжът обича да спортува, е много възможно да хареса лъжицата за културисти с прикачени тежести и извита дръжка или чашата за кафе, направена от керамика с две мускулести дръжки.

Независимо какъв подарък ще изберете, важен е начинът, по който ще го поднесете и как ще накарате получаващият го да се чувства. Ако при избора на подарък, ви води мисълта за него, няма как да сгрешите.

Подходете внимателно при избора си, тъй като подаръкът е нашето послание към човека, на който го подаряваме и показва отношението и чувствата ни.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *