post

Световният лидер в осигуряването на работни пространства, който управлява два бизнес центъра в България, представи уникална за България онлайн платформа за B2B услуги и продукти за бизнеса. В B2B Marketplace на Regus може да откриете продукти и услуги от сферите технологии, финанси, бизнес услуги и пътувания на преференциални условия. Сред марките, които предлагат продукти и услуги с отстъпки през Regus Marketplace са Google, Amazon, Microsoft и Apple като българските стартъпи имат възможност да ползват безплатна IT инфраструктура от Microsoft.

„Когато клиентите ни се присъединят към Regus, те не само получават достъп до глобална бизнес мрежа в над 106 страни, но и си осигуряват подкрепата на $3 млрд. корпорация. С Regus Marketplace ние използваме нашия опит и мащаб на международна корпорация за да предоставим на клиентите ни тези уникални предложения, чрез които те да осигурят по-голямо удобство и продуктивност на служителите си и ниски разходи за бизнеса си.“, сподели Десислава Митева, изпълнителен директор на Regus България.

Новата B2B Marketplace платформа е достъпна безплатно за всички клиенти на Регус през мобилното приложение MyRegus и marketplace.regus.com. Достъпът е денонощен, независимо къде се намира или какво устройство използва клиента. Платформата наподобява магазин за приложения, като предлага незабавен достъп до продукти и услуги, които са в помощ на бизнеса или запазването на баланса между личен и професионален живот.

Осен B2B Marketplace, клиентите на Regus вече имат достъп и до приложението Only@Regus. Новата услуга на Regus дава възможност за достъп до 18 милиона WiFi точки в 106 страни, включително в хотели, ресторанти, конгресни центрове, влакове, летища и самолети. Услугата наречена Global Connect позволява на клиентите на Regus да са свързани постоянно и да останат продуктивни навсякъде по света като в същото време спестяват от роуминг разходи. Only@Regus е лесно достъпен през мобилното приложение MyRegus и интернет платформата на компанията.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *