post

Множество източници твърдяха напоследък, че Samsung ще представи новия си флагман от серията Galaxy по време на CES 2018 през януари, но ако се съди по коментарите на представител на компанията, във връзка с последната информация на The Korea Herald, това няма да се случи.

Служителят е коментирал пред изданието, че е малко вероятно Samsung да направи подобна крачка, а Galaxy S9 най-вероятно ще бъде показан на мобилния конгрес MWC 2018 в Барселона, който ще се проведе през февруари, или на специално организирано събитие през март.

Слуховете твърдят, че Galaxy S9 ще има още по-тънки рамки около дисплея, чиято площ ще достигне 90% от предния панел и по този начин ще постави нов рекорд в света на мобилните технологии, но сензорът за пръстови отпечатъци няма да е вграден под него, тъй като компанията все още не може да намери правилното решение на технологичните проблеми. Много вероятно е корейският гигант да постави спорния сензор отново на гърба на устройството, като само го измести вертикално под камерата, за да избегне проблема със зацапването й, който ядоса потребителите тази година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *