post

HMD Global иска да възстанови славата на марката Nokia и го прави с помощта на Android. Компанията изненада приятно феновете по-рано тази година, като представи на MWC три интересни смартфона Nokia, работещи с почти чиста версия на операционната система, но никой от тях не беше устройство от висок клас.

От тогава многобройни слухове описват подробно две необичайни устройства, които трябва да бъдат пуснати на пазара по-късно тази година, за да се конкурират пряко с iPhone 8 и Galaxy S8, а сега популярният лейкър @evleaks публикува видео, открито във Vimeo, което малко по-късно беше свалено от социалната мрежа.

Всъщност клипът е само 40 секунди, но това е достатъчно, за всеки запознат с дизайна на HMD за новите телефони Nokia, да осъзнае, че само три от показаните в него са официални, а четвъртият, който има двойна задна камера, все още не е обявен. Дали това е Nokia 9 или Nokia 8 няма как да знаем, но изтекли по-рано изображения сочат, че може би е именно Nokia 8.

Очаква се тази година компанията да пусне общо седем модела, и ако броим обновения Nokia 3310, вече имаме четири, което означава, че остава да видим Nokia 7, Nokia 8 и Nokia 9, като поне един от тях ще е пряк конкурент на флагманите на пазара.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *