post

Gigaset Communications представи в България нов DECT телефон, подходящ за семейна употреба.

Gigaset C610 включва решение за бейбифон с интерком функционалност, дневен и нощен режим на работа с предварително зададен час за деактивиране, удобна хендсфри функция с високо качество на звука и съвместимост с новия Gigaset L410 хендсфри клип.

Новият многофункционален C610 от Gigaset е идеалният телефон за дома. Той предлага на младите родители възможност за наблюдение чрез иновативни функции, които традиционният бейбифон не предоставя.

Родителите могат не само да следят съня на бебето си, като поставят слушалката в детската стая, но и благодарение на вградената интерком функция, могат дори да успокоят детето си от разстояние, ако то се събуди или разплаче.

Функция за набиране от деца

Режимът ECO Plus предоставя допълнително спокойствие на родителите. При него, когато устройството е в състояние на изчакване, безжичният интерфейс на слушалката се изключва. Слушалката се активира само когато телефонът улови звук, който надвиша предварително зададено ниво и веднага изгражда връзка с базовата станция.

Семействата с малки деца също ще оценят удобната функция за бейби набиране на Gigaset C610. Чрез нея се извършва директно избиране на предварително зададен номер при натискане на някой от бутоните.

Практичният дневен и нощен режим на работа позволява предварително задаване на час за изключване на звука на звънене на слушалката. С тази функция телефонът може да бъде програмиран така, че телефонни обаждания да не притесняват семейството през нощта или по време на следобедната почивка.

Хендсфри към слушалката или Gigaset L410

С удобната хендсфри функция на Gigaset C610 цялото семейство може да участва в телефонните разговори. Високоговорителят на слушалката произвежда звук с отлично качество.

C610 е изцяло съвместим с новия Gigaset L410 хендсфри клип. Със здравия клип апаратът лесно се закрепя за дрехите и така ръцете на потребителите остават свободни, което им предоставя пълна свобода на движение по време на разговор – без да се притесняват за висящи кабели или слушалка, която трябва да държат близо до ухото си.

Многофункционален телефон с цветен дисплей

Базиран на доказаната технологична платформа на популярния Gigaset C590, новият многофункционален C610 предлага всички основни функции на един съвременен телефон.

Контактният указател е с капацитет до 150 контакта, за всеки от които има възможност за добавяне на три номера, e-mail адрес и дата на раждане.

Благодарение на автоматичната функция за напомняне, потребителите никога няма да забравят рождените дни на роднините и приятелите си.

Базовата станция работи с до шест слушалки, позволява вътрешни разговори между две слушалки или конферентен разговор с трима участника, както и прехвърля разговори от една слушалка на друга.

Изящният Gigaset C610 привлича погледите във всеки дом. Матово-сивата клавиатура и цветният дисплей създават красив визуален контраст с лъскавите черни слушалка и базова станция.

Семейният телефон е лесен за употреба благодарение на 4,6-сантиметровия цветен дисплей с две цветни схеми.

Увеличеният шрифт улеснява намирането на номера в контактния указател или изпращането на SMS.

ECO DECT – ниско потребление на енергия чрез интелигентно регулиране на подаваната мощност

Моделът Gigaset C610 е пример за икономичност благодарение на енергийно-спестяващите си функции. Както при всички други безжични телефони на Gigaset, подаваната мощност на слушалката се редуцира в зависимост от разстоянието до базовата станция.

Режимът ECO намалява подаваната мощност на Gigaset C610 по време на телефонни разговори с до 80 процента.

Също така в ECO Plus режим Gigaset C610 няма излъчване в състояние на изчакване, дори когато няколко слушалки са регистрирани към базовата станция.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *