post

Семейството на moto e продължава да се разраства. moto e5 play с Android™ Oreo™ (Go edition) е тук, за да потвърди за пореден път, че следваме нашата мисия – да създаваме смартфони с най-търсените от потребителите характеристики на достъпна цена. Насладете се на смартфон, който ви дава отлично потребителско изживяване, производителност, защита и стойност, каквито желаете.

Най-доброто от Android Oreo

Благодарение на Android™ Oreo™ (Go edition) moto e5 play ви предлага мощна за класа си производителност, сигурност и защита. Вземете максимума от своя смартфон с по-малки като размер и брой предварително инсталирани приложения, повече пространство за съхранение и вграден режим за пестене на данни, който ви помага да управлявате потреблението си.

Създаден за вас

С компактния си дизайн 5.3″ Max Vision дисплей ви осигурява разширен изглед, а с 18:9 съотношение на картината виждате повече, без да се налага да скролирате. Паролите остават в миналото. Просто докоснете четеца за пръстови отпечатъци, за да събудите или отключите мигновено вашия moto e5 play, както и за да го заключите отново. Сензорът е дискретно разположен в логото Motorola и не се забелязва, докато не се наложи да го използвате.

Направете вашите най-запомнящи се снимки

Благодарение на технологията за автоматичен фокус, задната 8 МР камера фокусира мигновено, така че да не пропуснете нито един важен момент. moto e5 play е с 5 МР селфи камера със собствена светкавица, за да се снимате винаги в най-добрата си светлина.

Цени и наличности

moto e5 play в златисто и в черно вече е наличен на българския пазар на цена 1,98 лв. на месец с 2-годишен договор с план Smart U 2018 от VIVACOM или на свободна продажба в “Технополис” на цена от 199 лв.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *