post

Samsung Galaxy S9/S9+ са два от най-добрите смартфона на планетата, но продажбите им са незадоволителни. Всъщност това може би е първият път, когато флагман получава първото си голямо намаление едва месец след премиерата си и доказва, че всички слухове за ниските продажби са истина.

Без съмнение причината не е една, но може би използването на същия дизайн втора година, е един от основните фактори за това. Слуховете за Galaxy Note 9 обаче, далеч не са обнадеждаващи, защото предполагат, че компанията ще направи същия ход със своя фаблет, а ново изтичане потвърждава предишната информация.

Въпреки, че Note 8 все още е един от най-добрите смартфони в своя клас, потребителите биха искали свеж дизайн, за който да похарчат своите 1000 долара, в допълнение към новите функции и подобренията в спецификациите. Единствената компания, пожънала успех с повторното използване на стар дизайн е Apple, което обаче до голяма степен се дължи на факта, че iPhone няма конкуренция и, ако искате нов iPhone, трябва да си купите следващия модел, докато в света на Android има хиляди алтернативи.

Всъщност за Note 9 беше съобщено, че ще има значително по-тесна рамка под дисплея, което не е голяма крачка, но би помогнало за промяната в дизайна, или поне да се забележи разликата между новия и по-стария модел. Сега обаче, Ice Universe предполага, че дори тази промяна няма да се случи, а именно този източник има солидна история, що се отнася до изтичанията за бъдещи модели смартфони.

 

В публикацията си в Twitter, по-рано тази седмица, той публиуква снимка на предпазното стъкло на Note 9, която видяхме миналата седмица, заедно с още една с по-широки рамки, за която твърди, че е истинската. Това разбира се е лоша новина за феновете на марката, но все пак до премиерата на Note 9 в началото на август има още доста време и може би още малко надежда за промяна.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *