post

Идеите, които ще ви даде течното отслабване, могат да се окажат изключително полезни

Някои течности могат да форсират отслабването. С този факт повечето дами са отлично запознати. Течното отслабване е нов метод, който включва правилно редуване на качествени продукти и коктейли, които спомагат на тялото да се освободи от излишните килограми.    

Джинджифил и лимон

Изключителна комбинация, предназначена особено за зимата, когато имаме необходимост от силен имунитет, загряващ ефект и перфектна фигура. Това, че не я показваме в бански, не означава, че няма редица поводи, в които да блеснем с най-елегантната си рокля. Ето защо трябва да се стремим да опазим съвършени формите си.

Използвайте сместа, както намерите за добре – било под формата на чай, лимонада или добавка към леко алкохолно питие.

Лайка

Билка, която може да превърнете в коктейл за отслабване, ако отново добавите лимон. Не забравяйте своите 2 литра вода, но и не пренебрегвайте отварата, която ще спомогне на организма ви да задейства естествените си процеси на детоксикация.

Натурално какао

Chocolate-Slim-4

Съставка, която не бихме заменили за нищо на света. Ако говорим за класически коктейл за отслабване, какаото провокира мазнините към изгаряне. То е суперхрана и съдържа вещества, които не само създават радост за душата ви, но и ви насищат с минерали.

Годжи бери

С тях може да превърнете всяка напитка в коктейл за отслабване. Те са мощни източници на антиоксиданти, а и способстват изразходването на консумираните калории. Плодът е вълшебен, стига да намерите и вие неговото приложение в ежедневието си.

Чиа

Ако я употребите като добавка към здравословен десерт или си направите полезен крем, ще установите, че чиата не предизвиква бунт в корема ви, а освен това се отслабва. Няма жена, която да не мечтае за стегната преса, а и за по-ниски стойности на кантара.    

Всички, които страдат от наднормено тегло, могат да предприемат течното отслабване, но трябва да съблюдават и храненията си. Не е щадящо за организма да се придържате единствено към споменатите коктейли. Нека той да получава всички необходими за него вещества. По този начин той се регенерира, възстановява от стреса и преумората, съхранява се срещу бактериите и вирусите, стареенето се забавя.

Тоест вие имате мисия – не може да си позволите само да гладувате, нито само да се ограничавате и да спазвате спартански режим.

График за течното отслабване

Когато веднъж в седмицата сте на коктейли, през останалото време яжте разумно и се придържайте към продукти, които са богати на хубави мазнини и протеини. На следващата седмица повторете опитите си за два дни, не е задължително те да са последователни.

Понякога може да не издържате дълго само на течности, затова се научете да наблюдавате състоянието си, да отчитате актуалните си нужди и да бъдете винаги нащрек. Ако сега не може да изкарате и ден на коктейли, значи не сте готови и трябва да приложите метода само за няколко часа.

Бъдете гъвкави, съобразителни и изцяло положителни към тялото си. Само така може да сте сигурни, че то ще ви се отплати, но трябва и да усети категорична добронамереност, също и съзнателно отношение от ваша страна.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *