post

Новият Samsung Galaxy A50 вече е на пазара у нас. Оборудван е с премиум камера, Инфинити–U дисплей и издръжлива батерия, която поддържа бързо зареждане.

Galaxy A50 ти позволява да заснемеш и споделяш снимки по революционен начин с тройната си камера, предназначена за възпроизвеждане на картината точно като човешкото око:

  • Ултра широка камера: Можеш да “уловиш” света без ограничения чрез Ултра широката камера. В комбинация с „intelligent switch” функцията, твоята камера може да разпознае и да препоръча моментите, в които е най-добре да се използва Wide shot.
  • 25-мегапикселовата основна камера: С нея можеш да заснемеш ярки картини при силна дневна светлина. В тъмното, иновативните лещи позволяват и изчистени снимки с помощта на функция, която спомага за засичането на повече светлина и намали „шума“ при кадъра. Комбинирани с Depth lens, камерата предлага Live Focus преживяване, което ти позволява да избереш част от кадъра, на която искаш да акцентираш.
  • AI Camera: Позволява ти да заснемеш най-добрия кадър, с помощта на Scene Optimizer функцията, която засича и оптимизира до 20 пейзажа, и Flaw Detection функцията, с която никога няма да пропуснеш перфектният портретен кадър. Bixby Vision използва камерата и AI функцията, за да ти помогне да пазаруваш онлайн, да превеждаш текст и да намериш информацията, от която се нуждаеш.
  • Selfie Focus: Подобри своята снимка със селфи камерата, като използваш функцията Selfie Focus, която незабележимо замъглява детайлите на фона зад теб.

Galaxy A50 използва функцията за отключване с пръстов отпечатък, имплементиран под дисплея, за да ти позволи да започнеш да снимаш без да преместваш ръцете си от заетата позиция, за да отключиш устройството.

A50 идва в удобен компактен дизайн и гладка извита форма,  в четири нови цветови опции: черен, бял, син и корал, вдъхновени от разпръсната светлина, и вече е на българския пазар.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *