post

Анализаторът на Apple Минг-Чи Куо публикува нова порция информация за следващия модел на iPhone. Куо е известен със сравнително точните си прогнози, като очаква доста промени в новия iPhone, съобщава 9to5mac.

Според информацията на Куо тази година ще има 6.5-инчов iPhone с OLED дисплей с дизайн като iPhone X. Неговата цена ще е около 1000 долара, като ще предлага и слотове за две SIM карти. Той най-вероятно ще носи името iPhone X Plus.

Другият модел ще е с 6.1-инчов LCD дисплей. Неговата цена ще е около 700 долара и ще е със сходен дизайн като iPhone X. Очаква се LCD моделът да има и 5 изцяло нови цвята. Този модел най-вероятно ще е “бюджетен”, като няма да има двойна камера, а тя ще остане само за по-скъпата версия на телефона. Той няма да е с метална рамка, вероятно няма да има и 3D Touch функция.

Очаква се да има и трети модел – iPhone X с 5.8-инчов дисплей. Той ще е с OLED панел и обновен хардуер. На практика това ще е само обновление на сегашния iPhone X. Очаква се Apple да представи новите модели официално през септември, както прави по традиция.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *