post

На Световния мобилен конгрес тази година, HDM Global показа новите Nokia 6,5 и 3, заедно с обновената версия на популярния Nokia 3310, като оябви, че Nokia 6 ще е на разположение в световен мащаб, но сега имаме малко повече информация по този въпрос.
В изявление, изпратено до Nokia Power User, говорител на компанията твърди, че планът й е да предложи Nokia 6,5 и 3 на 120 пазара едновременно през второто тримесечие на тази година. HMD пусна Nokia 6 първо в Китай, а английския Clove вече обяви, че ще продава Nokia 5 и 3 през май, а 6 – през юни.
В отговор на въпрос на американски фен в Twitter, официалният Nokia mobile Twitter акаунт заяви:
„Ние планираме глабално представяне, така че устройствата ще бъдат налични и в САЩ“.
Всъщност изглежда, че американските фенове няма да могат да се радват на обновената версия на Nokia 3310, тъй акто тя използва 2G мрежи, които вече не са налични в страната, въпреки че е възможно и компанията да пусне нова версия, съвместима с модерните телекомуникационни мрежи.
Както знаете смартфоните на Nokia са стилни и добре изработени, а освен това разполагат и с най-новата версия на Android – 7.0 Nougat, което ги прави атрактивни предложения. Можем само да се надявмаее, че няма да се наложи да чакаме много дълго, докато те достигнат и до нашия пазар.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *