post

Има различни приложения, които правят преминаването от Android към iPhone и обратното леко и безпроблемно, помагайки ви да прехвърлите всичките си данни от едната платформа на другата. Това обаче не е достатъчно, за да бъдат всички потребители доволни, тъй като вече закупените приложения, филми и телевизионни предавания не подлежат на прехвърляне.

За щастие вече има нова услуга, която ще е полезна в този случай и тя се нарича Movies Anywhere. Голяма част от филмовите студиа решиха да направят това, което Disney започна преди години и да позволят на потребителите да синхронизират вече закупените си филми между платформите, което включва не само iOS и Android, а и Amazon Video и Vudu.

Услугата ще ви позволи да свържете всичките си iTunes, Google Play, Amazon и Vudu акаунти, а филмите закупени чрез тяху ще се появят навсякъде, което е чудесна новина за тези потребители, които обичат да купуват съдържание, вместо да го наемат. Сред студията, подкрепили проекта са Sony Pictures, Twentieth Century Fox, Universal и Warner Bros. Movies Anywhere има и собствен сайт, а по случай старта си предлага няколко безплатни филма за свързването на вашите библиотеки. За момента обаче, услугата е налична само в САЩ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *