post

Нова снимка на предстоящия флагман на Huawei, P20, показва, че устройството ще предложи система от три задни камери с AI функции, както и прорез на дисплея, подобен на този на iPhone X. Тя беше публикувана в китайската социална мрежа Weibo и всъщнаст е от плакат, показващ три лещи с логото на Leica, двойна светкавица и прореза на дисплея, както и два цвята – синьо и черно.

Huawei_P20_serie_Mooore_AI

Освен това на самия плакат има надпис „See Mooore with AI”, в който трите букви „о“ символизират трите лещи на камерата, в тон с поканата, която компанията вече разпрати за събитието си на 27 март в Париж. Разбира се не става ясно какви точно ще са функциите, в които активно ще участва изкуствения интелект, но можем да предположим, че това ще са режим за снимане при ниска осветеност и интелигентно разпознаване на лица и сцени.

Що се отнася до прореза на дисплея, предишните изтекли снимки също сочеха, че това ще поредният клонинг на iPhone X, който ще има спорния „notch”, в който се помещават предната камера и сензорите. Според слуховете до момента, P20 ще се предлага в три версии – стандартна, Pro и Lite, които ще се различават основно по камерата и разбира се цената, която ще варира от 369 до 899 евро.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *