post

Нова платформа за продажба на билети за събития навлезе в България. Става дума за Paysera Tickets, собственост на компанията за парични преводи и разплащания Paysera.

Компанията-майка е на пазара у нас още от 2016 година. Сега обаче тя предлага на организаторите на събития специална система за продажба на онлайн билети.

Основните предимства са, че Paysera Tickets има напълно функционална система за продажба на онлайн билети с виртуален ПОС терминал. Така организаторите на концерти получават изгодни ценови условия.

Друго сериозно предимство е, че по този начин те имат възможност да получават приходите от билети директно по своя собствена сметка в реално време. Иначе разходите са обичайните минимални комисионни – не повече от 2,3% от цената на билета.

Самата платформа има изключителна функционалност с всичко необходимо за един организатор: от билети с различни ценови категории, отстъпки и промо кодове, електронни билети с QR кодове, изпращани на имейла на посетителя, издаване на проформа и данъчни фактури, и проверка на билетите чрез безплатно мобилно приложение (iOS и Android).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *