post

Google Photos ще започне да превръща старите ви снимки в спомени през следващата седмица. Функцията Memories показва стари снимки, запазени във вашия акаунт, във формат, подобен на Stories на Facebook. Тя може да даде нов живот на старите кадри, но вместо да ви ги показва като такива, каквито са, функцията ще ги направи кинематографични, добавяйки анимации.

Memories използва машинно обучение, за да предскаже дълбочината на изображението и да създаде 3D визуализация на сцената. След това анимира снимката, за да генерира ефект на панорама. Google Photos автоматично ще генерира кинематичните изображеня, но ще трябва да се уверите, че използвате най-новата версия на приложението. Изображенията ще се показват в най-горната част на вашата галерия като другите спомени и ще можете да ги запазвате, или да ги изпращате на приятели като клип, чрез иконката в долната им част.

Google започна да пуска и нови оформления на колажи, които използват AI фон и шрифт, допълващи най-добре изображенията. Компанията пуска и нови теми за Memories, като започва с групиране и извеждане на тези на хората в живота ви. Приложението Photos ще покаже спомени, въз основа на любимите ви дейности съвсем скоро, но ако не искате да виждате някои от тях, можете да ги ограничите от настройките.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *