post

Това може би е нещо, което не се среща всеки ден и звучи наистина абсурдно в наши дни– смартфон, който не може да се свърже с интернет, но новата версия на Samsung Galaxy J2 Pro умишлено е създадена така, че не може да бъде онлайн и това не е първоаприлска шега.

Създаден за деца и възрастни потребители, J2 Pro няма опция за използване на данни, а в прессъобщението на компанията се казва, че телефонът блокира мобилните данни като 3G, LTE и WiFi с намерението да помага на учениците да се съсредоточат върху уроците си, вместо да се разсейват в социалните мрежи. J2 Pro е идеален и за възрастни хора, които очевидно нямат интерес да посещават интернет. Всичко това означава, че J2 Pro няма Instagram, Twitter, не стриймва музика, не може да отвори You Tube – той просто ви позволява да осъществявате разговори и да правите снимки и клипове.

Спецификациите му са задоволителни – 5 инчов qHD AMOLED екран, 1.4 GHZ четириядрен процесор, 1.5 GB оперативна памет и слот за microSD карти, без пространство за съхранение в самия телефон, 5 и 8 мегапикселови камери и 2600 mAh батерия и всичко това за 185 долара. Наистина има и по-евтини бюджетни решения, които без проблем ви позволяват да сте онлайн, но от друга страна, ако сте пристрастени към интернет, J2 Pro може да ви помогне да се отъврете от тази зависимост. За съжаление този модел е наличен само в Южна Корея.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *