post

Когато заговорим за iPhone, не можем да не признаем, че това безспорно са едни от най-красивите мобилни устройства. Въпреки това, често пъти красотата може да бъде чуплива. Такъв е и случаят с телефоните на Apple. Ако работите навън, при различни метеорологични условия, обичате да пътувате или просто изпускате телефона си често, несъмнено трябва да помислите за защитата на своето устройство. Затова, ние ще Ви предложим три прекрасни протектори за телефон от Ree.bg, с които ще решите своите проблеми и ще разкрасите подобаващо своят iPhone.

Когато нещата загрубеят, винаги е добре да се подсигурим с подходящ протектор. В случая, онлайн пазарът предлага такова голямо разнообразие, че се предлагат модели на всяка тематика – включително и Коледна. Затова, защо да не отпразнувате наближаването на най-очакваните празници в годината със симпатичен коледен кейс за телефон с коледна фигурка. Той е нехлъзгащ се и напълно подсилен и устойчив на удари. Също така, има защита на камерата и лесни за натискане бутони.

Ако предпочитате белият цвят пред червения, симпатичния коледен кейс за телефон с коледна играчка е толкова сладък, че ще забравите за празничните сладки. Прецизната изработка му придава едва доловими проблясъци, точно в тон със зимното коледно настроение. Стилният външен вид на кейса се предлага в две разновидности и е един от многото протектори за телефони, предлагани от Ree.bgособено когато става въпрос за iPhone.

За любителите на екстремната сигурност определено коледните протектори за телефон няма да бъдат достатъчни. По този повод, предпазителят за iPhone с мраморна шарка ще свърши прекрасна работа при удари или падане. Нещо повече, материята от екологично чист ТПУ е доста по-устойчива на падане. Освен това, тя ще предпази мобилния Ви телефон от драскотини, прах. Той се поставя изключително лесно, а трислойното HD мастило без печат осигурява дълготрайност на шарката в уплътнението. Накрая, но не на последно място, моделът се предлага в цели пет различни мраморни разцветки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *