post

Мусала Софт е партньор и участник в програмата на ITO&BPO Forum Germany (https://outsourcing-forum.org/). Най-значимото аутсорсинг събитие в Германия, Австрия и Швейцария и едно от водещите за Европа, се проведе в Берлин на 12 и 13 април 2018 г.

 

В рамките на форума, Станислав Овчаров, Оперативен директор на компанията представи практически примери за постигането на висока добавена стойност и гъвкавост при аутсорсинга на бизнес процеси в сферата на информационните технологии. „Обикновено при аутсорсинга няма очакване за иновации, но именно те дават огромен потенциал за по-висока добавена стойност на услугите”, сподели той по време на презентацията си. „Обмяната на опит и добри практики между водещи компании от сферата – клиенти и доставчици на услуги, е изключително ценна възможност да повишим качеството на софтуерните продукти, които създаваме, както и да получим конструктивна обратна връзка, която да ни даде насоки как да се развиваме, за да станем още по-добри“, допълни Станислав Овчаров.

 

На събитието присъстваха още Крайчо Крайчев, Директор информационни технологии и Александра Давидкова, Експерт бизнес развитие в Мусала Софт. Компанията е сред  спонсорите на международната аутсорсинг конференция.

 

ITO&BPO Forum Germany, както и съпътстващата конференция RPA&AI Germany са международни събития в DACH пазарите (Германия, Австрия и Швейцария), които се организират в полза на потребителите на аутсорсинг услуги и услуги за автоматизиране на процеси от трите държави, както и на местни и международни доставчици на такива услуги, експерти в тази област, технологични и процесни партньори.

 

Програмата на конференцията е разработена съвместно с водещи специалисти от аутсорсинг индустрията и се фокусира върху важни актуални теми за потребителите и доставчиците на услуги, активни на пазарите в Германия, Австрия и Швейцария. Целта е да се предостави уникална по рода си възможност за обмяна на опит и добри практики и да се подпомогне взаимодействието между компаниите, които оперират в тази сфера и компаниите, които ползват такива услуги.

 

Мусала Софт (www.musala.com) е водещ регионален доставчик на софтуерни решения в Югоизточна Европа. Екипът от 500 професионалисти, работи с широк набор от технологии в някои от най-горещите области като IoT, Big Data, Cloud, AI, Information Management, Automation Testing, Business Analysis, UI&UX.

 

Компанията създава и успешно внедрява иновативни решения и е доказан надежден партньор на местни и международни корпорации в областите ИКТ   (IBM, T-Systems, VMware, SAP, Atos, Cellent, Milestone, UGT), телеком  (Deutsche Telekom, Telenor, Mobiltel, Vivacom), финанси (OTP Group, KBC, DZI, Commerzbank, Generali, Visa), държавни институции (Министерство на вътрешните работи, НАП, Митническите власти на Холандия), както и на водещи компании в автомобилната, текстилната, гейминг индустрията,  здравеопазването и др.

 

Четирите офиса на компанията – в София, Русе, Бургас и Скопие следват най-новите  agile тенденции в организацията на екипната работа за постигане на баланс между работа и почивка и стимулиране на креативността.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *