post

За старта на новата учебна година Мтел дава възможност на родителите, които искат да поддържат непрекъсната връзка с детето си, да му вземат и смартфон или телефон на изгодни цени. Всеки потребител, който вземе стартов пакет Прима за деца, може да избере да го комбинира с допълнителен смартфон Lenovo A1000 на цена на устройството от 109.99 лева или с телефон Nokia 130, който струва 39.99 лева с ДДС.

Прима за деца осигурява постоянна връзка с най-важния човек от семейството – детето. Картата на малчугана се обвързва с плана на родителя и по този начин той може да говори с него безплатно и неограничено, дори когато няма пари в Примата. Когато родителят търси детето, той разговаря с преференциална тарифа от 1 ст. на минута, независимо от абонаментния план. Малчуганът може да се свързва със свои приятели и съученици, които ползват Прима за деца, за 5 ст. на минута, като тази цена важи и за всички номера от групата Семейство и приятели.

Свързването на картата на детето, с тази на родителя дават възможност на възрастните да контролират сметката на своя наследник. Месечното потребление на Примата за деца може да се ограничи до 3, 5, 10 или 15 лева, като сумата се зарежда автоматично в началото на периода и се отразява във фактурата на родителя. Повече подробности можете да научите на сайта на Мтел.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *