post

От 1 август Мтел започва да предлага различни атрактивни промоции, насочени към всички играещи популярната мобилна игра Pokemon GO.

Първото предложение на телекома е голямо намаление на външни батерии, за да могат всички клиенти на телекома да играят Pokemon GO, без да се притесняват, че батерията на телефона им ще свърши. От понеделник външните батерии Canyon с капацитет 10 000 mAh и бърз режим на зареждане ще са на цена от 32,99 лева в магазините на Мтел и сайта на телекома.

От 1 август Мтел ще предложи на своите клиенти и двойно повече мобилен интернет в абонаментните планове Мтел Безкрай М, L, 2XL, 3XL и Мтел Сърф S, M, L и XL. Така играещите Pokemon GO ще могат да се насладят на играта без мобилният им интернет да свършва за отрицателно време.

Освен това Мтел ще подкрепи и на най-голямото Pokemon GO събитие в България, което ще се състои на 30 и 31 юли пред Националния дворец на културата в София и ще събере хиляди почитатели на играта. На него компанията ще създаде специална „Chargestop“ зона, в която играчите на Pokemon GO ще могат безплатно да зареждат телефоните си по време на събитието.

Pokemon GO e най-новата сензация в света на мобилните игри. Тя използва „добавена реалност“ и кара играчите да търсят покемони из различни физически локации, създадени на базата на картата на района, в който се намират. Приложението ползва камерите и GPS-а на смартфоните на играчите, като „наслагва“ елементите на играта върху реалното изображение на екрана. Към момента, по данни на списание Forbes, всеки ден над 22 милиона души ползват приложението Pokemon GО. От 16 юли играта вече е налична и в България и може да бъде изтеглена свободно от Google Play Store за Android и от Apple Store за iOS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *