post

В магазините на Мтел стартират продажбите на най-новия 4G смартфон на Samsung – Samsung Galaxy J7 2016. Моделът се отличава със своя атрактивен дизайн, както и с двете висококачествени камери.

Основната камера е 13 мегапиксела, а предната е с резолюция от 5 мегапиксела. Най-голямото предимство е качествената бленда, благодарение на която смартфонът прави по-добри снимки при лошо осветление. И двете камери разполагат с LED светкавица. Приложението за снимки позволява да се правят селфита с длан, както и широкоъгълни кадри. С режима за разкрасяване, потребителите ще могат да направят снимките още по-цветни.

Samsung Galaxy J7 2016 има солидна конструкция с метална рамка с полировка, както и специална текстура на задния панел. Дисплеят е ярък 5.5-инчов Super AMOLED с резолюция от 720 x 1280 пиксела. Батерията е с голям капацитет от 3300 mAh. Освен това смартфонът може да работи в енергоспестяващ режим, който осигурява допълнително време за употреба, чрез изключване на ненужните функции.

Samsung Galaxy J7 2016 се продава в магазините на Мтел на цена 15 лева на месец или 299 лева в брой в комбинация с тарифния план Мтел безкрай 3XL.

Напомняме, че от края на април тази година клиентите на телекома вече могат да сърфират в 4G мрежата. По тази причина 4G поддръжката на Samsung Galaxy J7 е още едно предимство за модела. Освен с 4G смартфон, потребителите трябва да разполагат със SIM карта, която поддържа 4G и да са в зона на покритие. В случай, че нямат такава SIM карта, те могат да я сменят безплатно в магазините на Мтел.

Максималната скорост, която може да бъде достигната в 4G мрежата на Мтел към момента е 130 Mbps. Клиентите на телекома могат да се възползват от новата услуга безплатно до 31 юли.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *