post

През целия месец март абонатите на VIVACOM могат да се възползват от невероятни предложения за хитови модели смартфони и таблети на Samsung с до 60% намаление от стандартните цени. Атрактивните отстъпки за смартфони важат при сключване на нов срочен договор или подновяване на текущ за мобилна гласова услуга на VIVACOM, а за таблети – при същите условия за мобилна интернет услуга. Промоционалните устройства могат да бъдат взети при еднократно заплащане на цялата сума, а лоялните клиенти на телекома имат възможност и за разсрочване на вноските.

На цени от 14,90 лв. на месец може да бъде закупен компактният 5,1-инчов смартфон Samsung Galaxy S5 Neo, устойчив на вода и прах. Изключително подходящ подарък в месеца на дамите е елегантният модел Samsung Galaxy J5 Dual, който се предлага само в магазините на VIVACOM, на цени от 6,90 лв. на месец.

Премиум таблетът Samsung TAB S2 8.0, съчетаващ мощност и впечатляващ дизайн в размери на джобен бележник, през март е на най-добра цена от 11,90 лв. на месец.

Атрактивните оферти за смартфони и таблети на Samsung ще бъдат налични в търговската мрежа на VIVACOM до края на месец март.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *