post

През последните седмици научихме доста неща, свързани с бъдещите Galaxy S10 и S10+, но по-евтиният модел, наречен S10e като че ли остана в сянка. Това обаче е на път да се промени с масивното изтичане на изображения, които потвърждават както името му, така и характеристиките му:

Galaxy S10e ще е най-евтиния от трите варианта на флагмана и ще дойде с плосък, вместо с извит екран и скенер за пръстови отпечатъци, разположен отстрани, а не под дисплея, както при останалите два модела. Infinity O дисплеят е с единична дупка в горния десен ъгъл и размер 5.8 инча, а самото устройство работи с адаптиран към отвора потребителски интерфейс. По отношение на спецификациите, можем да очакваме същия процесор, както и при останалите два модела, независимо дали говорим за версията с Exynos, или тази със Snapdragon, а паметта ще е 6 GB оперативна и до 128 GB вградена.

Можем да отбележим само, че с този тем на изтичания, до 20 февруари може би няма да остане нищо скрито за бъдещите флагмани на компанията.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *