post

Мобилният телекомуникационен оператор Макс обяви, че пуска в промоция абонаментен план с неограничен 4G LTE мобилeн интернет трафик и с 30 000 MB включени месечно на максимална скорост (до 75/25 Mbps сваляне/качване). Промоционалната цена е 15,92 лв. на месец при сключване на 2-годишен договор, вместо досегашните 19,90 лв., или намаление с 20%. Офертата е валидна само при онлайн покупка през сайта на Макс и може да бъде заявена от потребителите в рамките на по-малко от минута.

„Спазваме традицията да пускаме чести и атрактивни оферти за потребителите, които търсят разнообразни и качествени мобилни интернет услуги. Обещаваме нови услуги през следващите три месеца, с което затвърждаваме нашата стабилна позиция на пазара и продължаваме да изпълняваме стратегията си за развитие“ – споделя изпълнителният директор на Макс Нейчо Величков.

Предложението включва SIM карта, която може да се ползва с допълнително закупено устройство по избор, както и с всички съвместими 4G телефони и таблети. Офертата е валидна от днес до 31 март 2016 г. на http://www.maxtelecom.bg/bg/promocii.

Макс е оператор от ново поколение, който предлага високоскоростни мобилни интернет услуги. Първата търговски достъпна 4G LTE мрежа включва 38 от най-големите градове и курорти в България, покривайки около 60% от градското население.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *