post

Мобилният телекомуникационен оператор Макс обявява промоционални предложения за покупка или лизинг на смартфони LG G4 Dual, Huawei P8 Lite, Lenovo P70 и Coolpad Modena с абонаментен план за 4G LTE мобилeн интернет. Офертите са валидни при сключване на 2-годишен договор за мобилeн интернет с включени 30 000 MB месечен трафик на максимална скорост (до 75/25 Mbps за сваляне/качване) и 19,90 лв. месечна такса.

Атрактивните Coolpad Modena и Lenovo P70 вече се предлагат в мрежата на Макс с над 70% намаление или за 2,90 лв. на месец (68 лв. в брой) за Coolpad Modena и 4.90 на месец (115 лв. в брой) за Lenovo P70. Друг популярен смартфон у нас – Huawei P8 Lite Dual – има над 50% намаление на цената и може да бъде закупен от Макс при месечни вноски от 8.90 лв. Операторът намалява цената и на флагманския модел на LG от миналата година – LG G4 Dual, който може да бъде закупен вместо за 40,25 лв. – сега за 29.90 лв. на месец или 715 лв. в брой. Посочените месечни вноски важат при сключване на 2-годишен договор за лизинг.

В един от най-романтичните месеци на годината пускаме интересни предложения за потребителите. Вярваме, че един практичен и достъпен модел двусимов смартфон е идеален подарък за любимия човек, особено комбиниран със супер бърз 4G мобилен интернет. Използваш всички функционалности на един от най-актуалните модели смарт устройства, като същевременно се наслаждаваш на невероятните скорости за браузване в интернет пространството. – споделя изпълнителният директор на Макс Нейчо Величков.

Макс е първият телекомуникационен оператор, пуснал търговски достъпна 4G мрежа в България, която към момента осигурява 4G мобилни услуги в 38 населени места и курорти, покривайки около 60% от градското население в страната. Потребителите могат да намерят повече информация в търговските обекти на компанията, онлайн на http://www.maxtelecom.bg/ или на тел. 0 999 111.

Автор: Владимир Василев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *