post

Ако попитате една жена колко чифта обувки са ѝ нужни, за да бъде щастлива, отговорът най-вероятно би гласял, че само няколко чифта и приключва с пазаруването. Да, но не всички дами могат да си позволят финансово да имат толкова много обувки. Истинското щастие е да имате достатъчно обувки, така че да ги носите по всеки един повод. В тази статия ще ви кажем колко обувки е нужно една жена да има, за да бъде наистина щастлива.

 

Балеринки
Тези обувки са наистина чудесни. С тях можете да ходите на работа, на училище, на излет, на разходка дори и на първа среща.

 

Черни класически обувки
Те са чудесни за допълване на дрескода за работа и да си създадете елегантна визия, която да е подходяща за всеки един официален повод, дори и да не е за работа.

 

Отворени сандали, които да са равни.
Те са истинско щастие по време на горещите летни дни, тъй като позволяват на краката ви да дишате. Лесни са за поддръжка и също така можете да ходите с тях дълго и да не ви се изморяват краката, то това са вашите летни обувки.

 

Спортните обувки
Те са безценни за хората, които искат да бъдат в движение постоянно, без това да ги натоварва. Също така, тези обувки са подходящи за работа и дори и за по-официална среда, ако няма толкова строг дрескод.

 

Вечерни обувки
Тези обувки могат да бъдат на ток или не, но е добре да отиват на всичките ви вечерни тоалети, за да сте сигурни, че имате какво да обуете.

 

Сандали на платформа
Сандалите, които правят ежедневието ви специално – удобство и стил в едно!

 

Ботуши за зимата
Трябва да ви е топло, за да можете да сте усмихнати през цялата година, дори и през зимата. Топли ботуши и нека игрите със снега да започнат!

 

Гумени ботуши
Чифт гумени ботуши не са излишни, особено в дъждовните дни. С тяхна помощ можете да правите това, което сте правили като деца – да скачате в локвите, без да ви пука за мокрите крака!

 

Източник: e-obuvki.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *