post

Имате желание да се сдобиете с нов и уютен дом, но нито разполагате с неограничени средства, нито имате години на разположение, за да изчакате да премине целия строеж. Стандартното строителство изисква изключително много време и средства, както за самите материали, така и за да се изготви документацията и да се получи разрешително за строеж. А колко струва направата на сглобяеми къщи от EvtinDom.eu? Този вид строеж е в пъти по-ниско бюджетен от всеки друг избор за строеж, като цените варират, според конкретния тип предаване на проекта или според етапите, до които сте избрали да приключи строежът. Можете да изберете къща до етап на груб строеж или до ключ, според личните предпочитания.
Колко струва направата на сглобяеми къщи?
Какви са предимствата на така популярните сглобяеми къщи с метална конструкция? На първо място това е бързината на изпълнение на самите строежи, която е несравнима, а фактът че са енергийно ефективни и са устойчиви на земетресения е значителен плюс. С избора си за сглобяема къща, получаваме дългосрочна гаранция и най-вече всичко е съвсем достъпно, както можете да се уверите и сами на EvtinDom.eu. Ако изберете финализиране на строежа до ключ, това означава на първо място – изграждане на фундамент и всички видове строително-монтажни дейности до цялостното завършване на проекта в детайли.

Освен това, наред с изграждането на ВиК и електро инсталация, ще ви бъдат изградени и отоплителна инсталация, както и пречиствателни системи и дори басейн, стига това да бъде вашето желание. Какви са сроковете за изпълнение на сглобяеми къщи? Изграждането се случва до 3-4 месеца след получаването на разрешителното за строеж, като за подготовката на всичката необходима документация, можете да разчитате на пълно съдействие на Евтин дом. Вижте повече в EvtinDom.eu и можете да изберете да ви бъдат построени, както сглобяеми къщи с метална конструкция, така и халета и различни, като тип и предназначение сгради. Изберете сами.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *