post

Музиката и спортът вървят ръка за ръка от край време. Няма нищо по приятно и мотивиращо от това да тренираш на любимата си музика. Благодарение на подобренията в Bluetooth технологията и вече високата издръжливост на батерията, безжичните bluetooth слушалки са идеалният партньор за всяка тренировка. Тук сме събрали топ 3 на най-добрите слушалки подходящи за всички, които предпочитат бягането като спорт.

 

Apple AirPods

Първата мисъл, която идва в главата ни, когато видим тези слушалки е “със сигурност ще ги изгубя”. Истината е, че AirPods не са по-различни от всеки друг аксесоар, който притежавате и все още не сте изгубили. Слушалките са компактни и много удобни и носят истинско удоволствие от слушането на музика. AirPods притежават специални сензори, които усещат кога ги носите и автоматично започват да работят и обратното, когато ги свалите веднага спират. С едно зареждане можете да ползвате слушалките 5 часа, а ако сте забравили да ги заредите има опция за 15 минутно бързо зареждане, което дава до 3 часа живот на батерията. Освен това калъфчето на AirPods представлява преносимо зарядно с издръжливост до 24 часа. Качественото на звука е страхотно, независимо дали слушате музика или приемате обаждания. Накратко AirPods предоставят почти неограничена възможност за слушане на музика, заради дългия живот на батерията и възможността да ги зареждате с преносимото зарядно. Тя стоят стабилно в ухото, за да можете да тичане без притеснения.

Fitbit Flyer

С Fitbit Flyer компанията разби митът, че когато човек тренира слушалките изпадат от ушите. С този модел можете да сте сигурни, че докато тренирате bluetooth слушалките ще бъдат на своето място. Дизайнът позволява да нагласите тапите така както ви е удобно, а връзката, която минава зад врата може да се пристяга, за да пасне идеално и да държи слушалките на място, докато бягате. Звукът, който предлагат Fitbit Flyer е отличен. Има два режима на работа – стандартен режим и Boost режим, който ще удовлетвори почитателите на силната музика и басът.

66 Audio BTS Pro

Този модел bluetooth слушалки са идеални за тичане. Вярвате или не макар да не са тапи, тези слушалки прилепват плътно към ухото и имат мемори пяна за допълнителен комфорт. Вярно, е че може би изпотяват малко ухото, защото прилепват изцяло по него, но може да сте сигурни, че потта по никакъв начин няма да им навреди. Те са идеален избор за по-студено време, защото ще топлят ушите по време на тренировка. Лентата, която минава зад главата държи слушалките неподвижни докато бягате, а звукът от слушалките е изумителен. Заради по-големия си размер издръжливостта на батерията е цели 40 часа. Слушалките разполагат с удобни бутони, които позволяват лесна смяна на песента и усилване на звука.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *