post

И тази година, както и предходните,  слуховете за бъдещите модели iPhone се усилват, обратнопропорционално на оставащото до премиерата им време. Не липсват и макетите, предназначени по принцип за производителите на аксесоари,  които вече всеки може да поръча от Китай, а сега се появи и нов клип с добро ккачество, в който ясно можем да видим дизайна на трите смартфона:

Както сами можете да се видите, устройствата много приличат визуално на iPhone X, като всички имат т.нар. notch, или прорез в горната част на екрана, който съдържа TrueDepth камерата за Face ID. Както вече знаем, един от тях ще има LCD екран, което ще го направи по-евтин и достъпен за потребителите, но и ще го лиши от някои премиум функции. Този модел ще има по-дебели рамки около екрана и единична камера, като няма да поддържа и 3D Touch и ще предлага по-малко оперативна памет. За сметка на това обаче се смята, че именно той ще предложи опция за поддръжка на две SIM карти, която може би ще е насочена към необятния пазар на Китай.

Разбира се обратното броене вече започна, а някои източници дори вече прогнозират, че Apple ще представи трите си нови телефона на 12 септември и тогава ще можем да разберем какви други изненади ни е приготвила компанията и дали всички тези слухове и спекулации, ще се окажат истина.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *