post

Забързаното ежедневие ни прави силно зависими от технологиите и в частност – от телефоните. Всички знаем колко неприятно е усещането да останеш без телефон. Дори повредата да е минимална и да подлежи на бърз ремонт, времето без телефон силно затруднява служебните и личните ни отношения и ни оставя с впечатлението, че сме откъснати от света. Счупеният дисплей или неработещата батерия могат сериозно да объркат плановете ни за дни напред. Ясно е, че не можем да предпазим телефоните си от повреда или счупване, но какво можем да направим за да сведем щетите до минимум и да излезем от ситуацията максимално бързо?

Когато се нуждаете от ремонт на телефон, добре е да разполагате с доверен GSM сервиз, където знаете, че ще ви обслужат бързо и професионално, а цената на услугата ще бъде коректна. Ако не разполагате с такъв, добре е да си направите предварително проучване, тъй като когато сте под напрежение и времето ви притиска, вероятността да попаднете на неправилното място, където да изгубите време, нерви и пари е голяма.

Ако имате проблем с вашия телефон, гарантирайте си спокойствие и се обърнете към GSM Сервиз Expert. Екипът е висококвалифициран и притежава богат опит в решаването на хардуерни и софтуерни проблеми на всякакви видове устройства (телефони и таблети) и марки, благодарение на който ще ви обслужи бързо и професионално. Неизменна част от качественото обслужване във всеки добър сервиз за ремонт на телефони е наличието на експертна диагностика, защото именно тя често спестява много нерви, повторни ремонти и средства. Ето защо сервизът е оборудван с професионална техника за диагностика, която се извършва напълно безплатно за клиента, преди да се предприемат съответните действия. Непосредствено преди началото на ремонта се извършват детайлни тестове, на базата на които всички детайли като състояние на устройството, необходими ремонтни процедури, цена на частите, цена и време на ремонта, се обсъждат с клиента. Независимо дали се нуждаете от смяна на дисплей, смяна на батерия, разкодиране на телефон или таблет, смяна на микрофон или високоговорител, смяна на камера, смяна на захранваща буква, ремонт на телефон след намокряне, ремонт на дънна платка или дори не знаете къде точно е проблема на вашето устройство, GSM Сервиз Expert ще се погрижи за устройството ви бързо, коректно и професионално.

Екипът притежава добра работна етика и пази кофиденциалността на предоставената информация от клиента. Всички ремонтни дейности се извършват при пълна прозрачност по време на всички ремонтни цикли, а за всички извършени ремонти се дава 100% гаранция за качество на клиента, предоставена благодарение на качествения контрол на извършваните ремонтни дейности и детайлните проверки на всяко ремонтирано устройство.

Клиентите, които се намират извън София или не разполагат с време или възможност да оставят устройствата си на място в сервиза в София, имат възможност да ги изпратят по куриер. Сервизът работи с всички куриерски фирми и обслужва клиенти от всички градове в страната. След извършване на ремонта устройството се изпраща обратно към вас в най-кратък срок.

Ако имате проблем с вашия телефон и се нуждаете от сервиз за ремонт на телефони, не отлагайте и не оставяйте проблема да се задълбочи, а отидете на правилното място.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *