post

imНе твърдим, че е лесно да се печели от спортни залози, но има хора, които успяват да постигнат успех. За тях ще пишем в тази статия, като представим 3 метода, които работят и са доказали своето полезно действие през годините. Няма да се бавим нито секунда повече, тъй като знаем, че тръпнете в очакване да разберете как да се приближите до успеха при залагането на спорт. 

Използване на услугата Cash out

 

Повечето букмейкъри в интернет предлагат функция на име Cash out, която в превод означава „Затвори залога“. Даваме примерен футболен мач между Лацио и Ювентус, където залагате със знак 2 за Юве, а сумата на залога е 5 лева.. Гостите отбелязват гол, а вие се ориентирате към опцията кеш аут, за да видите колко пари ще ви даде операторът, когато затворите залога. Тъй като избраният от вас отбор води в резултата, то предложенията ще бъде 1 лв или повече, ако натиснете бутон Cash out. По този начин изскачате с лев или повече напред. 

Пазари за по-голям шанс за печалба от мачове

 

В сайтовете за спортни залози съществуват какви ли не опции за залог. Те са познати на играчите като пазари за залагане и се различават от класическия вид залог със знаци 1, х, 2. Един от тези пазари се нарича двоен шанс. С него поставяте не един, а цели два знака на определен мач. Ако играят примерно играят Левски и Цска, можете да сложите два знак 1Х за победа на Левски или равен мач или Х2 за равенство или победна на червените, коефициентът е по-нисък, но си заслужава. Двоен шанс предоставят по-голямата част от лицензираните букмейкъри в България.

Печалби чрез използване на бонуси

 

Да допуснем, че не разполагате с достатъчно средства, за да залагате и да печелите големи суми. В този момент идват букмейкърите, които предлагат бонуси във вид на безплатен залог. Тези оферти обикновено са обвързани с депозита, който правите в сайта. Така например, ако преведете по сметката си 100 лева, можете да ги удвоите и те да се превърнат в 200 лева. 

Ако изпълните всяко правило за превъртане на бонуса, то тогава ще можете да изтеглите спечелените пари в сметката си. Да, разбира се, не е лесно да се съобразите с изискванията за разиграване на промо офертите, но пък ако се поздравите с успех, ще бъдете щедро възнаградени. Условията за бонусите при различните букмейкъри се намират в сайтовете им. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *