post

Няма нищо по-пагубно за женското самочувствие от досадния целулит по краката и бедрата. Той пречи да се радваме на красива визия, а премахването му в много от случаите се оказва изключително трудно. Така наречената “портокалова кожа” спохожда дами от всякакви възрасти, като това явление засяга все по-често и деца с наднормено тегло.

За да се отървем от целулита, трябва да извършваме ежедневни упражнения, също както и да променим начина си на хранене, добавяйки повече вода в менюто. Приемът на натурални хранителни добавки от Биотика е също добро средство за отстраняване на неприятния проблем.

Как да премахнем целулита в домашни условия

Скъпите СПА процедури, които включват разбиване на воден и фиброзен целулит, също както и терапевтичен масаж, не са по силите на всекиго. За щастие, съществуват и други видове методи за борба с неприятното състояние, които вещаят добър успех. Използването на специален натурален крем и масажор за втриване, правилната хидратация и приемът на добавки на естествена основа, са също много ефективно решение, което ще помогне за циркулацията на кръвта и елиминирането на мастните депа.

С какво помагат натуралните добавки

Натуралните добавки против целулит на Bitotica са все по-предпочитан начин за премахване на портокаловата кожа. Те се отличават с незаменимите си свойства, които ще Ви осигурят и страхотни резултати:

Изглаждане на кожата;
Премахване на токсините и изгаряне на мазнините;
Подобряване на кръвната циркулация;
Понижаване на холестерола и преработване на токсините;
Укрепване на съединителната тъкан;
Регулиране на водния баланс и ускоряване на термогенезата;
Детоксикиране и др.

Изберете cellulite burner от Биотика и се погрижете за визията си. Премахнете портокаловата кожа с природни средства. Забравете за скъпите антицелулитни процедури, които доста често са и неефективни, а насочете поглед към нежния начин да станете по-красиви и уверени. Спечелете дългогодишната борба с целулитения враг и се насладете на по-пълноценен живот. За да ускорите процеса по възстановяване, е добре редовно да ексфолирате кожата си, също и да намалите приема на сол. Интензивното движение и масажите с етерични масла са също много ефективно средство против портокалова кожа.

Откъде да ги поръчаме

Можете да поръчате cellulite reducer на изгодни цени от магазин Биотика, където Ви очакват и много други натурални решения с най-високо качество. Здравето личи отвън – бъдете сигурни в това и приемайте всекидневно хранителни добавки с доказан произход и действие.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *