post

 

Рожденият ден на вашето дете наближава и пред вас стои нелеката задача да организирате парти по повода. И повярвайте, това съвсем не е лесна и лека задача. Да успееш да задоволиш група деца, пълни с енергия, да ги забавляваш и да ги накараш да си тръгнат доволни е мисия, която изглежда едва ли не, невъзможна! Но за всеки проблем си има решение и с малко предварителна подготовка и внимателно премисляне на детайлите, ще се справите.

На първо място – да подсигурим терен

Ако времето е хубаво, ви препоръчваме да изберете място навън. Това може да е задният двор, парка, да наемете открито пространство.

Направете списъци

Направете списък за всичко, което трябва да организирате за партито и отмятайте всяка задача. Това означава да помислите за менюто – какви хранителни стоки и напитки ще купите.

Включете аксесоарите за партито, музиката, игрите.

Също така направете списък с гостите и подгответе покани. Поканата може да звучи старомодно, но ако отбележете, че искате потвърждение, ще знаете колко деца ще присъстват.

Декорация

Нека празничното настроение се почувства във всяко кътче на дома ви. Планирайте как ще украсите, ако има балони – ще ги надувате или ще поръчате готови. Ще има ли парти шапки и транспаранти? Ако партито е тематично, помислете за костюми или за някакви малки аксесоари, които да препращат към темата.

Храната

Планирането на меню за парти на открито е доста сложна задача. Преценете кога и как ще подготвите ястията, ще има ли кетъринг или ще се заемете сами с всичко? Предложете бюфет с разнообразни храни, като не забравяте да има безмесни или безглутенови ястия, за да сте сигурни, че всеки може да се наслади.

Друго нещо, което може да направите е да приготвите малки хапки, които  може да се вземат с ръка. Най – добре е да не слагате ястия, които изискват затопляне, за да не се налага да мислите за печки или котлони.

Ако все пак искате да зарадвате хлапетата с бургери, може да оформите кът със скара и хлебчета, където всеки да си вземе сандвич.

Напитките

Помислете за разнообразни безалкохолни напитки, за да имат гостите избор. Може да направите смутита, домашна лимонада, шейкове. Ако имате приятел – барман, защо не го поканите да забърква коктейли? Сложете на няколко места мини – барчета, а за напитки, които изискват студено, помислете за хладилни чанти с лед.

Хигиена

Не забравяйте да осигурите пликове и малки кошчета, в които децата да хвърлят използваните чаши, чинии, вилици или коктейлни пръчици. Дори направете с три различни цвята – за хартия, стъкло и пластмаса. Така, макар и улисани в игра те няма да забравят да се погрижат за природата.

Места за сядане

Дори и децата се измарят, затова не забравяйте да осигурите места за сядане. Може да сложите пейки, сгъваеми столове, пуфове, одеяла.

Музика

Направете плейлиста заедно с рожденика. Нека той да избере музиката, която иска да се пуска. Може дори да донесете лаптоп и две колони и да влезете в ролята на ди джей.

И най – важното – игрите

Те са основната, най – важната част от всяко парти. Наред с традиционните забавления, защо не предложите на децата нещо различно и запомнящо се, нещо, което да ги карат да си спомнят дълго за това парти и да се усмихват при спомена за него. Организирайте им игра на пейнтбол – дори и за най-малките ентусиасти, Пейнтбол Меле предлага специална екипировка, гарантираща незабравимо преживяване съчетано със безопасност. Маркерите Gotcha са специално проектирани за деца от 6 до 10 годишна възраст. Използват се пейнтбол топчета 50 калибър, което от своя страна гарантира, че вашите деца няма да си тръгнат със синини и няма да ги боли.

Отборната игри, адреналинът и тръпката ще се хареса на всяко дете и ще предизвика истинска битка. Нека това да е кулминацията на партито. А тя ще ви направи най – добрият родител! Гарантираме ви.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *