post

Добрата организация стои в основата на успешния бизнес. Определянето на ясни и точни цели, също както и тяхното стриктно следване, ще даде правилния тласък за всеки вид търговия или дейност, свързана с предлагането на конкретни по вид услуги.

Складовата система на свой ред е задължителна при търговията със стоки, които се продават изцяло през интернет. С нейна помощ се постига едно безупречно ниво на организираност, което ще ни предостави и ясна визия за движението на поръчките и не само. Разберете повече за създаването на ERP система, която е сред най-новите разработки на Seliton, които са идеалното допълнение към всеки вид електронна търговия. 

Какво представлява складовата система

Складовата програма позволява управление движението на стоките – от поръчката на даден продукт до неговото изпращане до крайния клиент. Тя е адаптивно решение, на което всеки съвременен търговец е добре да заложи, за да успее на управлява качествен контрол върху материалните си активи. Дейността на фирмата ще може да се следи в реално време, а ежедневните процеси ще протичат гладко и безпроблемно. ERP системата на Селитон е подходяща за високооборотните интернет магазини, които регистрират голям обем от продажби всеки ден. 

Какви са нейните функции

Функциите на складовата система могат да бъдат най-различни видове. В Seliton ще откриете решение с висока функционалност, което ще Ви гарантира стиковане на извършваните операции, също както и ясен преглед на случващото се с Вашия онлайн бизнес. Със Селитон ще получите достъп до дълъг функционален списък:

  • Разпределение на наличните продукти по складове;
  • Обработка на документи – отчетност, проследимост, документи за поръчки и др.;
  • Складови операции – заприходяване, изписване от склад, корекции и др.;
  • Планиране на доставки;
  • Избор на склад;
  • Изготвяне на етикети.

Вградената складова система на Селитон е едно многофункционално решение, което е напълно съобразено със спецификата на всеки онлайн/офлайн бизнес. Бъдете в крак с прогреса в сферата на интернет търговията и изберете лесния начин да получавате синтезиран отчет за случващото се с търгуваните стоки.

За кой вид бизнес е подходяща

Ако се занимавате с продажба на определени по вид стоки, а добрите перспективи се виждат по-ясно отвсякога, то значи Ви е необходима ERP, с която да дадете още по-голям тласък на своя бизнес. Изберете успеха в лицето на Селитон и оптимизирайте бизнеса си още днес!

One thought on “Какво представлява складовата система

  1. В края на 90-те съм правил складова програма за лично ползване като дистрибутор. Беше много удобна и полезна, макар и твърде примитивна. Ако пак почвам бизнес, то бих заложил на същата “технология” – да си пиша програмата сам. Да определено в началото е много неудобна за работа, но то и с готовите решения не е лесно, защото път те следва да бъдат изучавани. От друга страна по-нататък собственото решение покрива 100% от нуждите ти, докато и най-добрата готова складова програма все нещо, макар и дребно ще й липсва.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *