post

Умният часовник може да бъде намерен на българския пазар в Теленор и Технополис

Много хора казват, че умният часовник е ненужно устройство. Очевидно никой от тях не е изпробвал Huawei Watch 2 – смарт часовник, който променя правилата на играта. Той не е излишно устройство, а неизменна част от ежедневните ни дейности – от ходенето на работа, през пазаруването, спорта и забавленията, до почивката. Готови ли сте да се разберете какво може да направи за вас?
Huawei Watch 2 ще бъде допълнение към вашия стил, а не обратното. Независимо дали костюмът, ризата и панталоните са вашата втора кожа или се чувствате по-комфортно в спортни дрехи, Watch 2 ще допълва идеално вашето облекло. Това не е типичният умен часовник, който само имитира класическите часовници. Той е истински часовник с красив керамичен корпус и елегантна кожена каишка в своята Classic версия, със своите цвят и стил, които вие сами може да подберете, за да подхождат на стила ви, или при спортната версия – издръжлива и удобна, интегрирана каучукова каишка, която също е налична в различни цветове.
Watch 2-general-angles-sports-orange-front
Той ще осигури спокойствие, без да е необходимо постоянно да си напомняте да заредите батерията. Huawei успя да елиминира един от най-големите минуси на умните часовници – благодарение на по-голямата батерия и енергоспестяващи механизми, Watch 2 може да работи цели два дни! Освен това, ако забравите зарядното устройство, когато тръгнете на по-дълъг път, винаги може да го сложите в така наречения режим „часовник”, при който устройството хаби толкова малко енергия, че може да работи дори и повече дни – докато все още поддържа някои от неговите функции като броене на стъпки!
HW2_4G_Earphone_280_v7_QC
Часовникът ще ви предостави контакт със света и достъп до информация навсякъде и по всяко време. Watch 2 не е – както много други умни часовници – допълнение към смартфона. Той е оборудван със собствена LTE връзка и благодарение на това може да прочетете важен имейл във всеки един момент, да проверите кога идва следващия транспорт, който чакате или каква ще бъде прогнозата за времето, да разберете работното време на някой кино салон или да прочетете най-последните новини от индустрията. Освен това, чрез него може да провеждате и разговори. Чувствайте се свободни да оставите смартфона си вкъщи.
Това ще ви освободи и от нуждата да носите много устройства със себе си по време на тренировка. Опитвайки се да тренирате по-ефективно и с удоволствие, се екипирате с много допълнителни устройства. Слагате си уред за измерване на пулса, взимате си MP3 плеъра, смартфона, който ще ви помогне с GPS навигация и ще даде възможност за проследяване дистанцията и пътя, докато тичате. Време е да сложите край на това – оставете всичко вкъщи и отидете да тичате само с Huawei Watch 2 на китката. Не се притеснявайте – той е оборудван с вграден измервател на пулса и по този начин ще го записва докато тичате, има и GPS, чрез който може да планирате трасето, да изчислите дистанцията, скоростта и темпото. Също така, може да си свалите MP3 файлове, които ще ви мотивират или ще помогнат да релаксирате.
Не трябва да носите портфейла си навсякъде с вас! Със сигурност сте имали тази дилема повече от веднъж – излизате от вкъщи, за да изведете кучето на разходка, да потичате или да покарате колело, и в последния момент започвате да се чудите дали да вземете и портмонето с вас, защото може да решите да си купите вода или вестник. Huawei Watch 2 ви освобождава от този стрес. Можете да отидете където си поискате и по всяко едно време без да трябва да планирате дали ще си купите нещо или не. Дори да сте само с бански на плажа, винаги може да платите чрез Android Pay, благодарение на безконтактната NFC технология, която е вграден в часовника.
Той ще ви освободи от необходимостта да внимавате за вода, прах или кал. Huawei Watch 2 не само заменя смартфона в някой случаи, но често доказва, че е по-добър! Благодарение на своята устойчивост към всякакви климатични условия, която е сертифицирана с най-рестриктивната норма IP68, вие може да правите каквото си поискате с вашия интелигентен часовник, без да се притеснявате, че нещо може да му се случи. Плаж, сърф, спускане със ски или работа в градината – не трябва да се ограничавате от притеснения за устройството си, а да правите това, което обичате!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *