post

След фиаското на Note 7 миналата година, корейският гигант вече разработва фирмуера за неговия наследник Note 8 и макар и да няма много подробности за него, това явно е добър знак.

Компанията потвърди, че планира да продължи линията Galaxy Note, дори и след грешките, които доведоха до спирането на последния модел от продажба и изтеглянето му от пазара миналата година, а новият модел носи кодовото име „Great”.

Някои предварителни слухове за него сочат, че той ще разполага с камера с двойна леща и функцията Force Touch, която кара дисплея да реагира различно на различните нива на натиск, подобно на този на последните модели iPhone. Дизайнът му може би ще е подобен на този на Galaxy S8, с Infinity дисплей и тънка рамка, без физически хоум бутон и със скенер за пръстови отпечатъци на задния панел.

Последните спекулации твърдят, че компанията може би ще определи дата за представянето му някъде през последното тримесечие на годината, което означава, че Note 8 ще се появи между септември и декември и най-вероятно ще работи с новата версия на операционната система Android O, която ще стане официална между юни и август и това ще осигури на компанията достатъчно време, за да я оптимизира за своя нов фаблет. Фирмуерът, който се разработва понастоящем включва аспекти като Edge функции, Air Command и работа с S Pen, а партньорите на компанията ще получат достъп до него, едва след като Google представи Android O на I/O през май.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *