post

Вчера в интернет пространството изтече снимка на новото устройство Moto на Lenovo, заедно с подробности за спецификациите и точната дата на пускането му.

Вече знаем, че моделът ще се нарича Moto X4 и стартът му на пазара е предвиден за края на годината, най-вероятно за т.нар. “Черен петък”. Според съобщението, това ще е първият смартфон, който не носи логото на Google и може да работи с услугата Fi MVNO, която е платена. Подобно на Moto X, X4 ще бъде смартфон от среден клас с алуминиева рамка, който се отличава с прилични характеристики, като осемядрен чип Snapdragon 630, Full HD екран, 4 GB оперативна и 64 GB вградена памет. Налични са още слот за microSD карти, сертификат IP68, две задни камери, едната от които е 8, а другата 12 мегапикселова, 16 мегапикселова предна камера за селфи и сензор за пръстови отпечатъци, който разпознава жестове.

Изтичането най-вероятно е от презентация на компанията от месец май и сочи, че ще видим пет телефона от новата серия Moto, заедно с този, а неговият източник е добре познатият ни лейкър @evleaks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *