post

Евън Блас сподели в Twitter вчера официалния рендер на Galaxy Note 9. Всъщност това е втората снимка, която показва ярко синия фаблет със златист стилус S-Pen и потвърждава малкото промени в дизайна.

Миналата седмица Ice Universe сподели снимка, която изглеждаше като промо плакат на Note 9 и това беше първото изображение, което показа комбинацията в цветовете синьо и жълто. Сега обаче, вместо мъглява снимка, @evleaks споделя официално изображение на фаблета и както можете да забележите, то дава ясен поглед върху предната и задната страна на устройството, както и върху обновения стилус S-Pen. Рендерът потвърждава още веднъж, че Samsung е преместила сензора за пръстови отпечатъци под двойната задна камера, а долната част на рамката около екрана е леко изтънена, докато бутоните за звука и за Bixby се намират малко по-високо, в сравнение с тези на Note 8. Накрая, гледайки златистия S-Pen можем да кажем, че компанията използва два тона жълто за тялото на стилуса, частта, която потребителите държат има матово покритие, а другата изглежда блестяща. Задният край на самия стилус е в същия тъмно син цвут като фаблета, за да съответства на корпуса. За съжаление не е ясно как ще изглежда той, когато се зарежда в устройството, но вероятно това ще става чрез щифтове, които ще помагат на системата да работи.

Много слухове и изтичания около премиерата на Galaxy Note 9 не са необичайни за корейския гигант, тъй като обикновено знаем почти всичко за новите му устройства, далеч преди те да бъдат обявени. Явно компанията не се старае много да запази телефоните си в тайна, или това е част от маркетинговата й стратегия.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *