post

Изтекли официални изображения на OPPO Find X3 Pro показват макро обектива “микроскоп” и гигантска гърбица на задната камера. Очаква се компанията да пусне телефона през март или в началото на април и известният типстер Евън Блас сподели, че според него изображенията, публикувани в интернет са официални и предоставят добър изглед както към камерата, така и върху цялостния дизайн на устройството.

Както сами можете да забележите, OPPO ще фокусира дизайна на Find X3 Pro върху гигантската гърбица на камерата. Говори се, че флагманът ще включва 50 мегапикселов сензор, произведен от Sony за стандартни и свръхшироки снимки, както и 13 мегапикселова камера за 2х телефото изображения. Смята се обаче, че централната част е 3 мегапикселовата макро камера с микроскоп (малкият сензор в долния ляв ъгъл).

Иначе се смята, че Find X3 Pro ще разполага с 6.7 инчов 120 Hz дисплей с променлива честота на кадрите, докато собствените Super VOOC 2.0 и VOOC Air технологии на OPPO ще осигуряват бързото кабелно и безжично зареждане. Ефективността ще е подсигурена от Snapdragon 888.

Изтичането стеснява периода за пускане на OPPO Find X3 Pro до края на март и началото на април, заедно с Find X3 Neo и Lite на Reno 5.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *