post

Опитните професионалисти знаят, че за работата им са нужни безупречни инструменти, но те идват със своята премиум цена. При Philips 272P7VPTKEB не само цената е премиум, но и качеството на изображението, и изработката.
Моделът изглежда по-скоро ненатрапчиво и делово, но тънката рамка около екрана му придава елегантност. 27-инчовият IPS панел стои върху солидна стойка, която не само го „заковава“ върху бюрото, но предлага всички възможни опции за настройка на зрителния ъгъл, включително удобния за някои приложения режим „портрет“. Едно от многото ѝ качества е възможността за прикрепяне на кабелите на гърба, което със сигурност вкарва ред в бъркотията зад екрана.
Самият панел предлага 4K резолюция и съответно изобилие от фини детайли, така че хората, редактиращи изображения и занимаващи се с проектиране, определено ще останат доволни. За тази категория потребители има и още един важен показател – цветовата поддръжка. При Philips 272P7VPTKEB тя е 10-битова, което се равнява на 1,074 милиарда цветови нюанса. Съответствието на цветовете е на професионално ниво, а покритието на еталонните стандарти Adobe RGB и NTSC е приблизително 80%. Контрастът и яркостта също са над средното ниво, така че ще се радвате на жива и дълбока картина независимо от приложението.
1_36
Когато работата не е свързана с педантично точно пресъздаване на цветовете, може да бъде активиран режимът Low Blue, който елиминира вредното въздействие на синята светлина върху зрението. За комфорта на очите помага и технологията Flicker Free, която елиминира трептенето на екрана.
Philips 272P7VPTKEB крие още доста екстри в арсенала си, сред които е изскачащата 2 MPix уеб камера (за защита от злонамерено подслушване) и функцията Power Sensor, която постоянна проверява дали всъщност има човек пред екрана и съответно намалява яркостта или директно го изключва, ако потребителят е станал от мястото си. И двете ви спестяват разходи и главоболия, така че бихме искали да ги виждаме в повече модели.
1_44
По отношение на опциите за връзка не трябва да имате никакви притеснения, защото мониторът разполага с VGA, HDMI, DisplayPort и дори mini DisplayPort входове, както и забележете с DisplayPort изход, към който може да се включи друг монитор директно. Всички нужни кабели се доставят в окомплектовката. Освен това моделът има вграден бърз USB 3.0 хъб, така че да не се налага да правите експедиции до гърба на PC-то или да се чудите къде да включите още едно устройство, ако на лаптопа ви липсват достатъчно портове.
Philips 272P7VPTKEB е монитор за хора, които ще оценят качествената картина с плавни преливки и живи цветове и които често прекарват дълги часове пред екрана. На тях моделът предлага не само наслада, но и защита за очите.
Препоръчителната цена на Philips 272P7VPTKEB е 1599 лв. с ДДС.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *