post

Първата игра на Nintendo от серията Mario за мобилни устройства — Super Mario Run ще излезе за Android на 23 март. За да разберат веднага за събитието, потребителите могат да направят предварителна регистрация в Google Play.

Едновременно с това, Super Mario Run за iOS, която през февруари беше свалена над 78 млн пъти, ще получи обновлението 2.0.0. То ще добави в играта нови персонажи и ще позволи да се отключат първите четири свята в безплатната версия.

Super Mario Run излезе за iPhone и iPad през декември 2016 г. Играта до голяма степен повтаря класическите проекти от серията, но е очевидно, че е разработвана именно за сензорни устройства. В еднопотребителски режим са достъпни шест свята, включващи общо 24 нива. Присъства и състезателен режим, в който трябва да се подобрят рекордите на другите потребители. И накрая, в режим на строителство могат да се събират предмети и да се украсява свое собствено кралство.

Играта е безплатна, но включва в себе си възможности за еднократно плащане, като по този начин се отваря наведнъж цялото съдържание на Super Mario Run.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *