post

Някои стоки са по-евтини през летните месеци, което е облекчение за бюджета ни

Понякога спестяването на средства и желанието ни да живеем в комфорт си противоречат взаимно. Ако планираме разходите си и следваме тенденциите на пазара обаче, можем да се сдобием с необходимите уреди и техника на изгодни цени, без да предизвикваме сериозни трусове в бюджета.

Следвайте този кратък наръчник, за да се ориентирате в актуалните месечни оферти:

Промоциите имат своята сезонност, а някои стоки могат да се купят по-евтино през лятото. Направете анализ на липсващото в дома ви и това, което вече трябва да се подмени и преценете кога е най-удобно да инвестирате в него.

През юли търговците правят най-големи отстъпки на климатичните системи. Има логика – тогава жегата е нетърпима и е в пика си. Кога, ако не сега, потребителите биха се възползвали максимално от офертите в Технополис и Техномаркет?!

Големите вериги изкушават с внушителни промоции, а този вид битова техника е перфектен помощник и за отоплението през зимата. Следващият изгоден прозорец, който се отваря за клиентите, търсещи климатици, е през октомври.

Август е месецът на отпуските. Преди да се отправите на почивка край морето, огледайте предложенията в брошурите или на място в обектите. В този момент е най-благоприятното време за покупка на лаптопи или каква да е електроника.

Колкото и да ни се струва далечно, съвсем скоро лятото ще приключи, наближава първият учебен ден и годината стартира с нова сила. Ето защо, ако детето има нужда от компютър, или вие самите трябва да оборудвате работното си място с техника, няма по-удачен период от този.

Актуални са и промоциите при смартфоните, тъй като производителите започват с представянето на нови модели, и съвсем естествено, рязко намаляват стойността на старите. Тъкмо ще се насладите на страхотни кадри през ваканцията си, изпробвайки новата си покупка.

Септември – на границата между лятото и есента, има своето очарование. През този месец може да откриете не само изгодни оферти за пътувания, но и да оборудвате жилището си с бяла техника. Водещите фирми, предлагащи перални или сушилни, бързат да предложат сериозни отстъпки, защото лансират и новите си модели. За всяка домакиня тези уреди са неповторимо облекчение и спестяват времето в активния работен сезон, който предстои. Благодарение на рекламните листовки, които достигат редовно до потребителите, може да сравните актуалните цени на уредите в Технополис и Техномаркет.

Автомобилните продажби също бележат бум, защото навлизат нови модели, а и се провежда пловдивският панаир, където можем да видим последното от производителите в тези среди. Ще забележите по-ниски цени и по автосалоните, които търгуват с коли втора употреба.

iPhone имат традиция да представят новото си устройство през септември, което означава, че ако сте отлагали покупката на предишната модификация, сега може да се сдобиете с нея на доста приемлива цена.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *