post

Може би е време да скъсате с романтичната представа, че нужда от печат в офиса се решава с просто посещение на близкия магазин за техника. Покупката на подобно устройство изисква информиран избор и внимателен анализ на приоритетите. Съвременните модели предлагат изобилие от възможности, много от които могат да ви помогнат да намалите разходите и да увеличите продуктивността като изберете надеждно и лесно за употреба мултифункционално устройство.

Моделът, който може всичко

Японската компания Brother е сред лидерите на пазара на лазерни печатащи устройства за офис употреба. Когато става дума за малък офис, моделът, който се отличава със своите качества и изгодна цена, е MFC-L2740DW.

Освен, че е модел от тип 4-в-1 (принтер, скенер, копир и факс), той е разработен с мисъл за разходите. Основен принос за намаляване на сметките за хартия има поддръжката на автоматичен двустранен печат. Функцията за автоматично двустранно сканиране чрез листоподаващо устройство е мечтана от всеки офис служител, на когото някога се е налагало да сканира двустранни документи. Тя пести изключително много време за ръчни операции, които не са застраховани от грешки и риск от повтаряне на процеса.

Скорост и качество

Brother MFC-L2740DW изважда първата страница след само 8.5 секунди, след което достига скорост от 30 стр./мин. при печат и копиране. Резолюцията на печат от 2400х600 dpi гарантира, че дори най-фините детайли ще са представени отлично.

Тонерът с увеличен капацитет е достатъчен за отпечатване на до 2600 страници с текст.

Образцова гъвкавост

Моделът е изключително удобен за употреба, благодарение на цветния тъч екран, който позволява директен достъп до облачни услуги, където да печатате и сканирате.

Освен че предлага безжична свързаност с всички устройства в офиса, включително смартфони и таблети, Brother MFC-L2740DW може да сканира директно към облачни услуги. Това позволява моментално да разпратите информация дори до другия край на света и то само с няколко прости операции.

Търговците, които често са извън офиса пък могат в аванс да разпечатат спешни договори и други документи директно на машината в офиса, което пести време и ускорява колаборацията между служителите.

Brother многократно са доказвали надеждността на своите устройства и затова те са обезпечени от 3-годишна гаранция (след онлайн регистрация).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *