post

Ако скоро сте се нанесли в нов дом, то вероятно той е претърпял нужните ремонтни дейности и вече сте на прага, със своите довършителни процедури.

Дойде ли ред за допълнителни елементи и аксесоари, като например спално бельо, нощни лампи, декорации и т.н., то това е най-приятната част от цялостната ви мисия “Нов дом”.

Едно от най-важните неща за нашия дом, това е той да ни кара да се отпуснем, да релаксираме и да се чувстваме приятно. Сънят също така е от изключително голямо значение за това как ще протече и денят ни след това. А за добрият сън ни е нужно и хубаво спално бельо.

Малко хора обръщат внимание на факта, че спалното бельо играе доста важна роля в нашата почивка. Когато сме избрали правилното такова, то допринася както за дизайна на стаята, като я прави по-стилна и завършена, така и за нашето отпускане в леглото. Има някои важни неща, за които трябва да помислите преди да пристъпите към покупката си, като цвят, качество и стил. Тези три фактора ще допълнят цялостната визия на стаята, а вие ще се чувствате невероятно.

Както знаете, цветовете са основните фактори, които влияят на нашето възприятие у дома. Например, ако искате вашата спалня да ви носи усещането за комфорт и релакс, то помислете за зелената гама, разбира се. Това не е тайна за никого, че зеленият цвят помага за нашето отпускане. Но пък ако сте почитатели на по-луксозните и драматични цветове, като черно или оранжево, както и червено, заложете на тях за избор на спално бельо.

Единственото важно, което да знаете е, че не бива да подценявате и материята на вашите завивки, калъфки и чаршафи. Една нежна, фина материя би обгърнала тялото ви перфектно и би ви донесла невероятно усещане. Преди години, повечето спални комплекти са били изработвани от памучна тъкан, но след това навлиза като по-луксозна материя – сатенът. Предложенията в тази тъкан ни предлагат едно по-гладко, по-приятно усещане за мекота, лукс и разбира се, красота.

спално бельо

Много често, ние бъркаме памучния сатен с обикновения, но е добре да знаете, че те са различни тъкани. Разликата е в самото сплитане на нишките, като сатенените комплекти се изработват от коприна, полиестер или найлон, а памучния сатен е със плетени тъкани, които са 100% памучни. Той не е хладен на допир като коприната, но не е и топъл като памука. Ако заложите на такъв тип тъкани е нужно много да внимавате при изпиране и гладене, за да не развалите цялостта им.

PixelMedia.bg ви съветва да се доверите на Linens.bg за своето луксозно спално бельо. Професионалистите работещи там ще ви разяснят любезно кое е важно при спалните комплекти и ще ви помогнат в избора.

Съветваме ви да заложите на високото качество на спално бельо, защото това е тъканта, която се докосва до вашето тяло и играе огромна роля за това как се чувства то. Освен това, обърнете внимание доколко дишаща е материята и не рискувайте с ниско качествени чаршафи.

За вашето тяло, избирайте само най-доброто, а то е Linens.bg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *