post

За първи път българска компания и български лектор са одобрени да презентират на най – голямата годишна конференция на Microsoft – Microsoft Ignite 2016 в Атланта. Това са компанията 356labs и нейният основател Борис Христов, а събитието е толкова специално, защото привлича над 20 000 посетителя и най – добрите лектори от целия свят. 
 
Компанията 356labs е само на 1 година, но вече получава световно признание за работата си. Борис Христов е само на 26 г., но вече е топ международен презентатор, говорил и канен в над 25 държави по света. 

По време Microsoft Ignite 2016, 356labs ще изнесе две лекции:
1. Live Presentation Transformation: From Boring to Effective. В тази изцяло демонстративна сесия компанията ще покаже как едни типични и лошо направени слайдове могат да бъдат преобразени от всеки презентатор в професионално изглеждащи и ефективни такива.
2. Втората тема е Sway: The Interesting New World of IT Presentations, където компанията ще демонстрира как Microsoft Sway или добре познатия “убиец на PowerPoint” може да бъде използван за презентиране на ИТ сесии.

356labs е креативна агенция, която специализира в цялостното изграждане и дизайн на истински ефективни презентации. Компанията предлага и уникално по рода си портфолио от курсове покриващи теми от презентационни умения и дизайна на слайдове до сторителинг, визуализации на данни и много други. Екипът на 356labs често работи и по създаването на корпоративни темплейти и подготвя отделни презентатори чрез индивидуални коучинг и менторинг програми.

One thought on “За първи път българска компания презентира на най – голямата световна конференция на Microsoft – Microsoft Ignite 2016 в Атланта

  1. Pingback: Презентираме на Microsoft Ignite 2016! - 356labs | Дизайн на презентации и презентационни обучения

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *