post

 

На 22 юли жителите на град Пловдив първи ще посрещнат инициативата

 

Това лято жителите на 4 български града ще имат възможност да споделят грил емоциите със своите семейства и приятели по време на уникалните Coca-Cola Chill & Grill събития. Началният час е 10:00, за да могат всички гости да се насладят на вкусните грил-предложения, забавни игри и семейни активности. Най-посещаваните паркове на Пловдив, Русе, Бургас и София ще се превърнат в зона за грил, където хората ще могат да приготвят храна по свой вкус, заедно със своите близки. Целта на поредицата събития е да събере любителите на грил преживяванията и леденостудената Coca-Cola.

Инициативата започва тази неделя (22 юли) на площад „Централен“ в Пловдив, където ще бъде обособена специална грил-зона, на която жителите на града под тепетата ще бъдат изненадани с много активности за малки и големи, приятна музика и не на последно място – с вкусна храна. От 10:00 до 22:00 часа всички гости ще имат възможността да се насладят на грил-изкушенията, в компанията на леденостудената Coca-Cola. За тези, които предпочитат сами да приготвят грил по свой вкус, от 12:00 до 19:30 ще има специална Simply Tastly зона за самостоятелно готвене. През целия неделен ден актьорът Ники Станоев ще се грижи за доброто настроение, а за малки и големи ще бъде установена специална зона за игри и атракциони – Chill and Play.

Събитието ще зарадва семействата както с приятни забавления за малки и големи, така и с полезните и ценни кулинарни съвети на едни от най-популярните кулинарни майстори у нас – Сандра Алексиева (1001 рецепти) и добре познатата на майките от телевизионния екран водеща Даниела Колева. Красивите дами ще демонстрират своите кулинарни умения и трикове и ще помагат на гостите да приготвят неповторими грил-изкушения. Кулминацията на Coca-Cola Chill & Grill ще бъде състезанието, в което прекрасните кулинари, заедно с помощници от публиката, ще влязат в оспорвана грил-битка.

В края на деня за още по-приятна лятна обстановка ще допринесат Вили Стоянов и The Old School Trombone с характерното си джаз звучене, повлияно от стилове като реге, фънк и дори хип-хоп. Събитието ще закрият едни от най-популярните лица на българската музикална сцена – Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени. Хубавата музика и добро настроение ще бъдат гарантирани.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *